Сватбени услуги

Начало » Сватбени услуги

Знаем колко важен за вас е сватбения ден. Знаем с какъв трепет се планира всеки миг и всяка една подробност. Затова ще се постараем всеки един детайл и сватбен аксесоар да стане незаменима и запомняща се част от сватбата на вашите мечти. Не се колебайте да се свържете с нас – ще се срещнем с Вас толкова колкото е необходимо, за да се опознаем и разберем вкусовете и желанията Ви. Ще Ви дадем идеи,  предложения, съвети,  ще ви помогнем при избора… Споделете с нас как си представяте сватбата на мечтите си, за да направим сватбения Ви ден по Ваш вкус. Доверете ни се и можете да бъдете сигурни, че тя ще бъде перфектна. Какъвто и стил да изберете, ние ще се постараем максимално той да бъде неповторим и запомнящ се, не само с емоциите, които носи, но и с украсата. Ние можем да направим всеки Ваш специален ден още по- специален и вълнуващ като акцентът бъде насочен към Вас и Вашето добро настроение.

ИЗЖИВЕЙТЕ ПЪЛНОЦЕННО ВСЕКИ МИГ, радвайте се на вниманието на гостите си, оставете всички тревоги зад гърба си и се наслаждавайте. Разчитайте на професионално отношение, гъвкава схема за оферта, персонализирано решение и  качествено изпълнение.

Сватбата Ви може да бъде изработена в различни стилове и цветове – класически или  модерен – съобразен с Вашето виждане и желание.  Ще получите безплатни консултации и персонално внимание от първата среща до специалния ден.

За нас ще бъде удоволствие да се присъедините към дългия списък от доволни клиенти на Сватбена и парти агенция „Крис арт“ и нека заедно да превърнем и Вашите мечти в незабравими спомени.

Ще се радваме да се срещнем с Вас лично, но ако програмата Ви не го позволява свържете се с нас по телефон или e-mail.